Terug naar home

 

logo de haenen

 

 

 

De Haenen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het geaccidenteerde terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en altijd verraderlijke vijvers en poelen is een aantrekkelijke test voor golfers van elk niveau.

 

De meest afwisselende golfbaan van Brabant

 

4 golfbanen

Een golfronde over De Haenen voert door de vier verschillende sferen die deze baan zo uniek maken. Van de bloeiende roughs van de wetlands en het grasgebied komt u in het parkgedeelte met de twee grote vijvers en de vele rododendrons en azalea’s en vervolgens in het historische bosgedeelte. Vanaf hole 13 wordt het terrein sterk glooiend met een prachtig gebied van heide en zandverstuivingen. Quote uit Golfweekly : 'Soms is het storend, verschillende delen doorsneden door paden, maar op De Haenen is het heel goed gedaan".

Een baan met historie

De baan ademt nog de historie van dit oude gebied met de statige entree langs de monumentale bomen en het missiehuis, de ‘koninklijke’ vijver waar prinses Juliana ooit zwom, het zwembad waar de missionarissen zwemles kregen, het kerkhof van de congregatie en de Calvarieberg.

Een baan die uitnodigt

De baan beschikt over alle ingrediënten om het spelniveau te verbeteren: een driving range met prachtige targets, een grote putting green, een professionele pitch-and-putt green en een razendsnelle all-weather oefengreen.

 

Bliss Hotel Golfarrangement

Lekker sportief? In samenwerking met Golfpark de Haenen biedt het Bliss Hotel u een verrassend golfarrangement.  

Te reserveren van maandag tot en met zaterdag.

  • Ontvangst met een heerlijk glas bubbels op de suite bij check in.
  • Een overnachting met 2 personen in één van onze luxe suites
  • 3 gangen verassingsmenu bij Restaurant Chocolat of op Golfpark de Haenen (exclusief dranken)
  • Uitgebreid ontbijt in de ontbijt lounge of op uw Bliss Hotel suite
  • 1x 18 holes greenfee op Golfpark de Haenen

 

€ 325,00 

 

Bezoekersadres Golfpark de Haenen:

Laan der Continenten 70
4847 DG Teteringen-BredaGood to know...

Indien u dit arrangement wenst re boeken verzoeken wij u om is telefonisch of via de mail contact op te nemen. Dit arrangement is niet direct via onze website boekbaar omdat wij de beschikbaarheid met de golfbaan moeten afstemmen. 

 

 

Terug naar home
Slider Background
©2014 Bliss Hotel Breda